Canon 5D, EF 24-105 vid 24mm

Jag har gjort ett försök att lägga upp bilderna från Stockholm Fotomaraton här på bloggen. Jag vill få igång några gallerier, men är absolut inte nöjd med funktionerna som jag har installerade. Om det är någon som har ett förslag på tillägg eller teman för att skapa bättre gallerier, lämna gärna en kommentar. Det vore till exempel bra att kunna visa bilder och skriva lite om dem vid sidan om. Som det ser ut just nu kan man läsa en titel under varje bild, så länge man inte öppnar dem. Och just de bilder jag lagt upp idag behöver sin titel, eller sitt tema, för att förklara sig lite.

Bilderna är inte de bästa jag har gjort. Att fotografera teman under tidspress fungerade ibland, men ibland låste det sig. Vad som verkligen kändes under de första bilderna var att jag inte var van vid att använda digitalkameran. Jag är van att försöka göra bästa tänkbara negativ och sedan göra klart bilden i datorn. Här skulle jag bli klar i kameran. Sen var det några timmar med luriga ljusförhållanden innan det faktiskt lossnade lite frampå morgonkvisten.

Du hittar bilderna under “Portfolio” i menyn här ovan.