Canon EOS 5D, EF70-200 f/2,8

Jag ger mig sällan utanför min hemmaplan. Jag har mina ämnen, och det är väl ganska tydligt på den här bloggen vad jag föredrar att fotografera. Men emellanåt gör jag annat. Här har jag provat på lite sportfoto. Jag vet inte ens vad sporten heter, men den var actionfylld. Spelarna ikläds stora bollar och så spelar man något som liknar fotboll fast med fullkontakt i tacklingar och närspel. Det är en brutal lek, men tydligen rolig för de spelande.

Det är en rolig sport för fotografer också.

Jag ligger lite i träning inför nästa helgs sportevenemang, Stockholm Fotomaraton, som antagligen kommer att skicka mig långt bortanför min hemmaplan. Så just nu är det teknikstudier som gäller, och jag jobbar nästan bara digitalt. Det blixtras blixtar och provas filter. Det skrivs dock inte så mycket, men jag skaffar mig mycket material för senare inlägg.