Nu checkar jag ut för helgen. Och jag tänker nog ta det ganska piano över julen. Jag har många inlägg på lut, men ligger faktiskt lite efter i fotograferandet till dessa små artiklar. Det brukar vara tvärt om, att bilderna finns men att jag inte har tid att skriva, men på sista tiden har jag mest pysslat med mörkrummet.

Amaryllis

Amaryllis

Kanske är det så det skall vara att man tar inte så många bilder på vintern, men istället finns det mer tid att stå i mörkret och göra förstoringar? Jag är i alla fall hjärtligt trött på den långa höst vi haft i Stockholm, och hoppas på lite snö och vinter framgent.

Nu tänds det snart ljus överallt, och familjer samlas för att äta, umgås och bli avbildade. Glöm inte att göra bilder av dem du tycker om, det är också en omtanke.

Jag tänker på alla er som läser, och vill tacka för uppmärksamheten så långt. Vi får se vad vi kan hitta på 2015! Ta väl hand om er så länge.

God jul!