Jag har haft svårt för att skriva den här veckan, men har ändå fått till någon slags inlägg om färgfilter. Vanligtvis toppar jag veckans ämne såhär på lördagen med en bild på veckans tema, men jag kände mer för något helt annat den här gången. Jag har äntligen köpt mig en ny kaffebryggare, för den gamla föll i bitar, och när jag så satte mig att skanna lite bilder så snubblade jag över den här.

Riktigt gott kaffe är den bästa vardagslyx jag vet. Jag vill ha lite kaffe när jag sitter och skriver, innan jag övar trombon och som en paus när jag är ute och fotar. Rätt små koppar, men ofta. Förmodligen dricker jag alldeles för mycket, men det finns farligare laster som jag undviker istället.

När jag är lite nere, eller har jobbat lite mycket, då brukar jag fylla på med kaffe. Det får mig genom den gråaste av dagar om jag bara kan hitta lite tid att ta mig en kopp java. Att dessutom gå på café med uteservering och kanske rent av ha med sig en Canon F1, då börjar vi snacka om en riktigt bra dag. Bilden är från juni 2014, tagen vid mitt favoritcafé där man får riktigt god chemex. Ett vattenhål i vardagen.