Många fotografer är pedanter, och det behövs faktiskt om man ska lyckas göra bra bilder, men pedanter jobbar långsamt när de försöker få till sådana saker som hemsidor. Jag är en av dessa, och har aldrig varit riktigt nöjd med hur de här sidorna ser ut. Nu tänker jag försöka ta tag i det.

Jag kan en del om att utveckla hemsidor, och jag har ungefär de kunskaper som behövs för att skriva ett eget tema till WordPress. Dessvärre känner jag att jag saknar tiden det tar, så jag hörde mig för om att leja ut det uppdraget.

Sen finns det ju olika varianter när det gäller att utveckla sitt tema, som det heter. Man kan ta ett tema som man i huvudsak gillar, just nu använder jag Hatch, och sedan lägga på ett lager till som ytterligare påverkar hur materialet presenteras. Det är definitivt något jag kan göra själv, och något som jag gjort förut flera gånger.

Under tiden får jag vara nöjd med det tema jag har. Det går utmärkt att skriva inlägg i det, och trots allt så kan jag presentera bilder. Även om jag kanske skulle vilja att det fungerade lite annorlunda när jag presenterar bilder som står på högkant. Ta det här inlägget till exempel. Jag måste scrolla för att se hela bilden här ovan. Så ska det inte vara.