Ibland blir det lite längre mellan blogginläggen. Det är inte alltid jag har tid att skriva, eller fotografera för den delen. Även om jag lyckas göra några bra bilder ibland så är det inte alltid så att bilderna kommer att hamna på nätet ändå. Det kan till exempel vara så att bilderna faller under kategorin “privata” och egentligen inte är material för bloggen.

Jag kände ändå att jag ville dela en bild av sonen. Det här är ett exempel på ett av dessa ögonblick man kan lyckas fånga om man alltid har en kamera med sig. Kanske betyder bilden inte så mycket för så många andra, men den blir garanterat ett kärt minne inom familjen, och i första hand fotograferar jag ändå för min egen skull. Eller för mina närmaste.

Kanske kan en och annan läsare behöva en påminnelse om att det är mors dag imorgon? Alldeles strax skall dagens modell och er hängivne skribent ge sig in mot City för att snoka fram en lämplig present. Med lite tur får jag kanske med mig några bilder hem också? Jag må leva familjeliv på heltid just nu, men jag går ingenstans utan en kamera.