Fotokonsert

Elisabet Wimark spelar en orgelkonsert i Sollentuna kyrka, Norrviken, den 24 maj klockan 16:00. I samspel med hennes musik projiceras mina bilder framför åhörarna. Du som följer min fotosida på Facebook kanske redan har sett evenemanget där? Många ser bilder när de lyssnar på musik, och med fotokonserterna vill vi visa ungefär de bilder vi kan se när vi lyssnar på – eller spelar musik.

Det här är något av ett experiment för oss. Elisabet och jag har gjort många konserter tillsammans, men då har jag också varit med och spelat (trombon). Det är alltid lite spännande att prova på något nytt, och att få höra vilket mottagande det får hos publiken. För mig är det extra spännande, då det är första gången jag visar mina bilder offentligt utanför den här hemsidan.

Jag lovade det i början av året. 2015 ska jag jobba hårdare med mina fotoprojekt. Det har väl gått si och så med det, men jag har samlat på mig några av mina förebilder. Förhoppningsvis kan jag publicera fler bildserier bara jag får till hemsidan (någon gång). Nu har jag i alla fall ett datum för fotokonserten. Jag hoppas att just du skall kunna vara där och dela det här med oss.