Det är inte ofta jag använder bilder av andra fotografer än jag själv, men det här var en rätt skojig historia. Bilden är tagen av Théo Aguilar och hans flickvän. Jag i min tur fotograferade paret när de gjorde just den här bilden.

Photographers

Fotograferande fotografer fotograferas

Som så ofta när jag fotograferar på gator och torg lämnade jag mitt kort med en länk till den här sidan, och en mejladress för den som vill få en kopia på sin bild. När jag gör så här hemma brukar jag bli kontaktad en gång på femton eller tjugo. Från Rom har jag fått kontakt med fyra av fem. Jätteroligt, men lite överaskande. När jag efter hand blivit klar med bilderna har jag fått mejla ut dem över hela Europa. Vansinnigt trevligt.

För första gången har jag nu fått en bild tillbaka. Minns ni paret som fotograferade från taket på St Peterskyrkan i Vattikanen? De skickade mig deras version av vyn ut över Rom. Verkligen ett bra foto!