Under min satsning på bloggen under senare tid tänker jag damma av ett försök med en nyhetsbrev som jag drog igång i början av 2015. Jag har inte gjort alltför många utskick och det kommer att komma som en överraskning för många gamla prenumeranter när det nu snart dimper ner ett första nyhetsbrev på bra länge.

Det här med bloggande är fortfarande lite av ett mysterium för mig. Jag gör vad jag gillar att göra, och så hoppas jag att den som hittar mina sidor skall gilla det jag gör. Nu kommer jag att börja jobba lite mer för att folk skall hitta hit. Och jag tänker faktiskt be den som hittat hit att göra någonting. Som till exempel att prenumerera på mitt nyhetsbrev.

Många gånger när man skriver upp sig för att följa ett nyhetsbrev så får man en eller annan bonus; en e-bok, en rabatt i webbshoppen, eller åtminstone några tips på artiklar att läsa. Jag har inte riktigt något sådant att erbjuda ännu. En liten e-bok skulle vara roligt att skapa. Några enkla fototips, lathundar för bälgförlängning, exponering och liknande? Jag lovar att det kommer befintliga prenumeranter till livs om det blir något sådant.

Jag måste vara lite hemlighetsfull den här veckan ut, men jag kan i alla fall säga att den som är med i nyhetsbrevet den första december kommer att få ett unikt erbjudande. Jag bygger något bakom kulisserna här på bloggen och de första som kommer att få veta något är de trogna läsare som prenumererar på mitt nyhetsbrev. God läsning framöver!