Den här delen av året är lite lustig. Av någon anledning så skall allt inträffa samtidigt. Det hålls konserter, ceremonier, fotomässor, skivinspelningar och gudstjänster. Allt samtidigt, helst på helgerna. I vanliga fall brukar jag med visst fog kunna gnälla över att mitt jobb tar mer tid än de åtta timmar jag borde kunna budgetera, men nu är det allt annat som svämmar över sina breddar istället. Det finns ett behov för de allra flesta organisationer jag engagerat mig i att ha något slags event mitt på terminen för att markera hur arbetet fortskrider.

Det leder till en del svåra val. Och vad värre är, att man måste välja bort mycket mer än man hinner göra. Jag missade helt att skriva på min blogg den här veckan. Totalt. Och det har inte hänt på bra länge. Mitt stora blogg-projekt för hösten håller på att färdigställas i bakgrunden, och får jag bara några timmar över så ska jag nog kunna presentera det ganska så snart. Just den här veckan har jag däremot inte hunnit ägna mitt skrivande ens den sedvanliga halvtimmen varje dag.

Tråkigt att allt ska ske samtidigt. Det sammanfaller ju också med lövprakten som jag gärna hade velat göra bilder av på min favoritfilm. Jag har hunnit göra en och annan digital exponering, mest på väg till och från jobbet. Jag har också ett par lite större fotoprojekt på gång som behöver några timmars handläggande. Ingenting glöms bort, men det tar den tid det tar just nu.

En glädjande nyhet i mitt liv är att jag inte är nedslagen av stress, trots att det ser ut såhär. Tvärtom känner jag att jag har ett bra grepp om situationen, och att jag träffar aktiva val när jag bestämmer vad jag skall ägna mig åt. Det är en härlig känsla mitt i detta som borde kunna bli grunden för ett ordentligt magsår. Jag loggar ut nu och springer på ett genrep, jag får skriva mer i veckan som kommer.