God jul, får jag önska. I det Wimarkska hemmet ligger vi sjuka. Så till den milda grad att vi nu ställer in viktiga rätter på julbordet. Det får bli lite vad det vill i år. Vi rår inte på det.

Att det sedan är över åtta grader varmt ute bidrar inte till någon vidare julkänsla. Vi har ingen TV som kan förmedla julets evangelium av Kalle Anka, Karl Bertil Johnsson och Victor Rydberg. Möjligen kan man slå upp det på nätet. Istället finns det en eller annan bokhylla där man kan hitta andra för julen centrala idéer att fundera över. “Det hände sig vid den tiden…”

Jag kommer att ta några dagar ledigt nu, dels för att försöka bli frisk, men också för att det finns andra projekt som måste lyftas. Bloggen håller på att byta utseende, som ni märker, och jag har lite mjukvara som jag måste skriva.

Jag återkommer med lite bilder efter julhelgerna, och så småningom är det nu dags att öppna en webbutik här med lite bilder till salu. Invigda (prenumeranter på nyhetsbrevet) vet mer. Jag börjar med viss spänning att se fram emot 2016.