Ännu en bild på en skrivmaskin? Jag pysslade en del med sådana när min blogg låg nere under december och januari. Fascinationen för mekanik, och den klart konstnärliga kopplingen kittlar mitt sinne för skapande. Jag har ställt i ordning flera skrivmaskiner de senaste veckorna. Jag har skrivit många ark på dem också, men det roligaste har nästan varit att få igång dem. Ungefär som jag kunde känna för gamla kameror när jag började fotografera analogt igen.

Hemsidan

Nu är jag definitivt igång igen. Bloggen har återställts, och i vissa fall förbättrats. Och detta är mitt inlägg nummer 186, så inom ett par veckor skriver jag inlägg 200.

Jag har haft anledning att fundera en del över hur bloggen fungerar under den senaste månaden när den faktiskt inte har fungerat. Jag har kommit fram till att vissa saker behöver förbättras, och det arbetet har jag redan satt igång med. Andra saker fungerar utmärkt, och de skall jag använda mig ännu mer av.