Hoppsan!

Det var kanske inte riktigt meningen att jag skulle ta semester från bloggen i två månader. Det har, naturligtvis, funnits en hel del annat att ägna sig åt. Det gör det alltid. Men jag tänkte kanske vara borta ungefär halva den tiden. Rostade ihop i torrdocka, ungefär som Esther, på bilden ovan.

Nu har jag ändå börjat längta tillbaka, så jag passar på att säga hej, nu kör jag igång igen. Det skall bli roligt att publicera lite bilder igen. Kameran har inte precis tagit semester över sommaren, tvärt om har jag gjort fler bilder än på bra länge. Det mesta digitalt, för jag har inte tålamod just nu för de extra steg som behövs för att fota film. Fast det finns några filmprojekt på horisonten också.

Alla ni läsare som hör av er på olika sätt, det är mycket glädjande. Många frågor att svara på, som i sin tur leder till många uppslag om vad jag borde skriva om här på mina sidor. Jag har en räcka uppslag att jobba på nu, bara tiden finns. Så vi kör väl igång hösten nu, sommaren får lov att vara över.