De senaste åren har jag testat en väldig massa olika kameror. Det har varit mycket givande, men kamerorna har liksom blivit kvar här hos mig.

Det var aldrig tänkt att jag skulle börja samla på kameror, så nu gör jag mig av med det som jag inte använder. Platsen behövs till annat, men framför allt så vill jag fokusera bättre genom att använda så få prylar som möjligt.

I min jakt på en allt smidigare kamerautrustning genomför jag nu dessutom ett systembyte. Jag överger Canons utmärkta EOS-system till förmån för mindre och smidigare utrustning. Det är med andra ord inte bara gammalt skrot jag avyttrar den här gången.

Om du är intresserad av ungefär de kameror du kan läsa om här så kan du passa på att följa mig som säljare på Tradera. Jag lägger ut några objekt i veckan under hösten, och jag länkar in mina annonser här på bloggen. Och om du vill ha lite tips om bästa sättet att handla på auktionssajter så kan du läsa det här inlägget.