Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

Betalningsvillkor finns angivna i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.

Fraktvillkor finns angivna i kundvagnen beroende av valt fraktsätt

Ångerrätt

Din ångerrätt gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till mig måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan.

När du vill utnyttja din ångerrätt vill vi att du försöker hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Använd om möjligt det emballage varan kom i när du skall skicka tillbaks den.

Vi uppskattar om du vill skicka en mobilbild på den defekta vara du önskar få ersatt, om varan ändå skall kasseras är det onödigt för både dig och oss att frakta den. Om du vill använda dig av din ångerrätt uppskattar vi att få höra varför, men du är inte skyldig att berätta något alls om varför du inte är nöjd med din vara.

Garanti

De bilder som vi levererar är av hög klass, och kan anses arkivbeständiga. Du kan förvänta dig en livstid med de bilder du beställer här. Bilderna kan dock blekas eller åldras om de inte hängs eller förvaras på ett bra sätt. En bild som står i ett soligt fönster kommer förmodligen att blekas snabbare än den som hänger bakom UV-glas för att nämna ett exempel.

Personuppgifter

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt personuppgiftslagen rätt att få ut den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen skall rättas eller tas bort. Kontakta oss via e-post eller formulär på hemsidan.

Leveranser

Normala leveranstider anges i kundvagnen under respektive fraktsätt. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara i butiken. Avvikelser i våra leveranstider förekommer när det fotolabb vi samarbetar med får för mycket att göra.

Handkopierade bilder görs i serier eller upplagor, och leveranstid för dessa anges i produktbeskrivningen.

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer skall skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byte av din vara betalar vi den nya frakten från oss till dig.

När du vill utnyttja din ångerrätt ska du sända tillbaka varan till oss. Om det rör sig om en tjänst ska du göra det material tillgängligt för oss som gör det möjligt för oss att ställa allt till rätta för dig.

Återbetalningsskyldighet

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast, eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrar dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid fraktkostnaden för ersättningsvaror.

Se även konsumentverket och distansavtalslagen.